FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Elvis Presley va protagonitzar el 1973 el primer concert de la història retransmès via satèl·lit a una audiència de 1.500 milions de persones. Ara, dues dones han decidit que és el seu moment. Dues dones empoderades que busquen el seu bany de multituds. Vestides d'Elvis Presley, fartes de demanar respecte, afecte i amor. Poc a poc, van reduint les seves expectatives, per adaptar-se a la realitat de la seva audiència, fins al punt d’acabar actuant només per a elles mateixes. Una peça de dansa per a tots els públics que parla de la necessitat de dues dones de ser valorades en un món d’homes.

Fitxa artística

CREACIÓ I INTERPRETACIÓ: Mar Gómez i Vero Cendoya VESTUARI: Pau Aulí SO ORIGINAL I MÚSICA: Adele Madau ASSESSORAMENT TEATRAL: Anna Barrachina ASSISTÈNCIA DE DIRECCIÓ: Xavi Martínez GESTIÓ/ DISTRIBUCIÓ: Cia. Mar Gómez - Cia. Vero Cendoya

Web

www.verocendoya.com / www.ciamargomez.com

Actuacions
  • Dia 10: 17:00 (Vero Cendoya i Mar Gómez + Rawscenography + 23 Arts)
  • Dia 11: 10:00 (Vero Cendoya i Mar Gómez + Rawscenography + 23 Arts )
Espai
Ciutat Trepat
Gènere
Dansa
Preu entrada
5 EUR
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Vero Cendoya i Mar Gómez
Observacions
L'entrada d'aquest espectacle inclou la resta d'espectacles de la mateixa franja horària. #Humor #Èxit #Poder #Gènere
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
25'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×