FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Espectacle de dansa aèria i dansa vertical que, a través de vols, balls i acrobàcies, convida el públic a una catarsi festiva i col·lectiva al voltant de la música i la dansa. Una plataforma musical i de ball, suspesa a més de 10 metres d’alçada, on els intèrprets evolucionen, estimulen i condueixen el públic a deixar-se anar per experimentar els sentiments d’excitació, alegria i benestar. Deixa volar la teva ment, allibera el teu cos i comparteix amb Sacude una experiència de satisfacció inoblidable.

Fitxa artística

AUTORIA I DIRECCIÓ: Samuel Delgado Martín POSADA EN ESCENA: Samuel Delgado Martín INTÈRPRETS: Adrian Perez, Diego Diaz, Guillermina Brandauer, Marta Santacatalina, Quico Torrent i Sara Bernabeu COREOGRAFIES: Samuel Delgado Martín BANDA SONORA ORIGINAL: Franklinn i DJ Yirvin RIGGING: Anigami ESCENOGRAFIA: Brava Performing Arts IL·LUMINACIÓ: Quim Llorens Abad ENGINYERIA: Think Enginyeria VESTUARI: Sacude i Brava Performing Arts CONFECCIÓ: María del Mar Rodriguez DIRECCCIÓ TÈCNICA: Jaume Grau PRODUCCIÓ: Brava Performing Arts COL·LABORA: Ateneu Popular 9 Barris COPRODUCCIÓ: Dansa. Quinzena Metropolitana FOTOGRAFIA: Bernat Millet

Web

https://sacude.com

Actuacions
  • Dia 11: 21:45
  • Dia 12: 00:00
Espai
Ciutat Reguer
Gènere
Dansa
Preu entrada
3 EUR
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Samuel Delgado Martín
Observacions
#festa #dansa
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
30'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×