FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Èter Brota proposa una al·legoria. Un conte que s'aparta de la lògica dominant. Una estructura de somni, un somni somiat per mitjà del qual explorar què és el que ens queda d'humans. Si som natura o som antinatura. Si tenim encara alguna cosa a veure amb aquest món. Una dramatúrgia sense paraules que vol copsar la grandària de l'univers i la nostra petitesa, només amb un gest, amb tres cossos i unes quantes llums i sons.

Fitxa artística

DRAMATÚRGIA: Marc Cartanyà CREACIÓ I INTERPRETACIÓ: Isaac Baró, Oriol Esquerda i Sandra Pujol ESPAI ESCÈNIC: Iolanda Monsó i Íntims Produccions IL·LUMINACIÓ: Marc Salicrú ESPAI SONOR: Arnau Millà ASSESSORIA MOVIMENT: Mabel Olea CONFECCIÓ VESTUARI: Olga Cuito CAP TÈCNIC: Marc Espinosa. Una producció d’Íntims Produccions en coproducció amb FiraTàrrega, dins el programa Suport a la Creació de FiraTàrrega 2020. Espectacle del Circuit Nòmada de FiraTàrrega. Amb la col·laboració del Teatre de l'Escorxador, Teatre Foment de Juneda i del Teatre de La Unió d’Alpicat.

Web

https://www.intims-produccions.com/

Actuacions
  • Dia 11: 22:00
  • Dia 12: 11:00
Espai
Poli. Municipal
Gènere
Teatre
Preu entrada
12 EUR
Públic recomanat
majors de 14 anys
Director
Marc Cartanyà
Observacions
Suport a la Creació #Contemplació #Abandonat #QuadreEnMoviment #Territoris
Estrena
Idioma
No text
Durada
80'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×