FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

Col·lectiu de professionals que explora les connexions entre l'art i l'acció activista. En aquesta peça fan la presentació mundial de la tanca mòbil robotitzada Fancy Fence, un speech a mig camí entre una presentació TED i el club de la comèdia per explicar les bondats d’un dispositiu de seguretat que simbolitza una societat dominada per la por. Un happening irònic, satíric i humorístic que curtcircuita la lògica de les fronteres, la seguretat i el control social.

Fitxa artística

DRAMATÚRGIA I DIRECCIÓ: Oriana Eliçabe, Andrea Paz, Leónidas Martín PRODUCCIÓ I DISTRIBUCIÓ: Enmedio y Andrea Paz INTÈRPRETS: Andrea Paz, Leónidas Martín, Oriana Eliçabe DISSENY GRÀFIC: David Morgado ROBÒTICA: Quim Llorens DISSENY VESTUARI: Mónica Cortés DISSENY INDUSTRIAL: Diego Vergara DISSENY IL·LUMINACIÓ: Álvaro Castillo. Amb la complicitat de la Nau Ivanow i Mercè Arts de Carrer.

Web

www.fancyfence.org

Actuacions
  • Dia 10: 19:45
  • Dia 11: 19:45
  • Dia 12: 19:45
Espai
Escola Àngel Guimerà

Gènere
Teatre
Preu entrada
3 EUR
Públic recomanat
majors de 16 anys
Director
Oriana Eliçabe, Andrea Paz, Leónidas Martín 
Observacions
Suport a la Creació 2020 #Humor #Participació #Fronteres
Estrena
No
Idioma
Cast
Durada
45'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×