FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Plogui, nevi o pedregui… per a la Martina sempre pot ser un bon dia. La pallassa vol demostrar que qui somia i obre bé els ulls pot veure un món de possibilitats infinites. Un espectacle de clown per a persones amb ganes de passar-ho bé de totes les edats: absteniu-vos avorrides, tramposes i les qui no tingueu ganes de jugar o imaginar. Si no hem vingut a jugar, a què coi hem vingut?

Fitxa artística

PALLASSA: Maite Guevara DIRECCIÓ: Pablo Ibarluzea MIRADA EXTERNA I SLAPSTIC: Elise Ouvrier-Buffet TÈCNICA EN MOVIMENT: Sergio Nguema VESTUARI: Betitxe Saitua i Mónica Ausín TÈCNICA: Joseba Uribarri PROJECTE BENEFICIARI DEL dispositiu d'apadrinament del projecte de cooperació transfronterer Travesía - Pyrénées de Cirque, cofinançat pel FEDER. AMB EL SUPORT DE: Ayuntamiento de Bilbao i Communauté d’Agglomération Pays Basque.

Web

www.maiteguevaraartist.com

Actuacions
  • Dia 10: 19:00 (Centre de Titelles de Lleida + Cia. Maite Guevara)
  • Dia 11: 11:00 (Centre de Titelles de Lleida + Cia. Maite Guevara), 19:00 (Centre de Titelles de Lleida + Cia. Maite Guevara)
Espai
Ciutat Piscina
Gènere
Circ
Preu entrada
5 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Pablo Ibarluzea
Observacions
L'entrada d'aquest espectacle inclou la resta d'espectacles de la mateixa franja horària. #Humor #Imaginació #Joc
Estrena
No
Idioma
Cast
Durada
55'
Comunitat
Euskadi

Localització de l'espai

Cerca al web

×