FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Juana Dolores és actriu, dramaturga i directora d'escena, també poeta, videoartista i coordinadora d'@HYBRIS.VIRAL. La seva obra està travessada pel diàleg entre la tradició, la cultura popular i la fragmentació contemporània, i la tensió entre les ideologies i la bellesa. Aquesta és la seva primera peça de teatre, un solo performatiu en el qual, a partir de Rocío Jurado, Beyoncé, Marilyn Monroe i L'Origine de la guerre d'Orlan, descontextualitza la ideologia, la simbologia i la terminologia marxistes-leninistes per exhibir el dolor de l'individu enfront de la comunitat.

Fitxa artística

DIRECCIÓ, INTERPRETACIÓ I TEXT: Juana Dolores COMISSARIAT POLÍTIC: Josemi Gutiérrez, Kevin Guerrero DISSENY DE SO: Sofía A. Martori DISSENY D'IL·LUMINACIÓ: Adrià Juan Garriga, Semolina Tomic, Juana Dolores ACOMPANYAMENT ARTÍSTIC: Semolina Tomic, David Aguilar, Rita Rakosnik PRODUCCIÓ: Antic Teatre AGRAÏMENTS: Antic Teatre, TNT, El Graner, Can Felipa.

Web

www.anticteatre.com

Actuacions
  • Dia 12: 13:00, 19:30
Espai
Col·legi Sant Josep
Gènere
Teatre
Preu entrada
15 EUR
Públic recomanat
Adults
Director
Juana Dolores
Estrena
No
Idioma
Cat / Cast subt. Eng
Durada
100'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×