FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Espectacle que proposa plantar-se davant el transcurs de la vida urbana per observar-la. Hi ha cadires, mirades, paraules, cartells, veus, sons, asfalt, algun arbre i moltes altres coses. Hi ha molts personatges, quatre dels quals entrenats en les disciplines de l’observació i l’ordenació de qualsevol cosa i que se sotmeten al vertigen del directe, amb l’objectiu de capturar tot el que succeeix. No hi ha argument. No hi ha final. [ The Frame ] abraça molts espais ―lúdic, poètic, la sorpresa i l’acció espontània, la trobada―, però, sobretot, és una mirada que, travessant allò ordinari, allò banal i allò general, descobreix allò extraordinari, allò especial, allò únic.

Fitxa artística

CREACIÓ, DRAMATÚRGIA, TEXT: Alina Stockinger, Daniela Poch, Jordi Solé i Josep Cosials INTÈRPRETS: Alina Stockinger, Daniela Poch, Jordi Solé, Josep Cosials, Claudia Mirambell MÚSICA I SO: Jakob Rüdisser VESTUARI: Sarah Sternat MIRADA EXTERNA: Sergi Estebanell, Claudia Mirambell, Ana Redi-Milatovic PRODUCCIÓ: Eléctrico Express i Arnau Vinós. Amb la complicitat d'Escena Poblenou, Festival Grec i FIT Vila-Real. Espectacle inclòs a Suport a la Creació 2020 i programat dins el Circuit Nòmada de FiraTàrrega.

Web

electrico28.org

Actuacions
  • Dia 09: 18:30 (Cat)
  • Dia 10: 19:00 (Eng)
  • Dia 11: 12:30 (Cast), 17:30 (Cast), 19:00 (Cast)
  • Dia 12: 12:30 (Cat)
Espai
Pl. Pare Carles Perelló
Gènere
Teatre
Preu entrada
12 EUR
Públic recomanat
Director
Eléctrico 28
Estrena
No
Idioma
Segons sessió
Durada
50'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×