FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Dos artistes que aborden des de camps musicals diferents el treball poètic d’autor, la tradició galaicoportuguesa de les «cantigas d’amigo», ritmes electrònics i ambients íntims a base de loops evolucionats. Poesia pròpia i adaptacions de Rosalía de Castro, Lorca, Pessoa, Martín Codax; ràbia i neguit en un viatge turbulent com la vida. Barrejant la tradició i la realitat maquinal per bastir històries, simplement, perquè ho necessitem. Un arc de sant Martí farcit de colors hip hop, abstracció ambient, folklore medieval, sensibilitat hindú i qualsevol caligrafia musical que invoqui camins oberts a l’excitació d’allò inaudit.


Actuacions
  • Dia 12: 19:00
Espai
La Paraula
Gènere
Música
Preu entrada
10 EUR
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Laura LaMontagne & PicoAmperio
Estrena
No
Idioma
Multi
Durada
50'
Comunitat
Galicia

Localització de l'espai

Cerca al web

×