FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Companyia amb un llenguatge propi que integra la dansa contemporània, el teatre i les arts marcials. LÓNG [|ˈlɒŋ| long (anglès): llarg / 龍 lóng (xinès): drac] conté en si mateixa múltiples significacions, ja que és una paraula la lectura i el significat de la qual varien segons l’origen i el context cultural de cadascú. La peça té com a eix conceptual i de moviment la figura tradicional del drac i és una reflexió sobre els límits i les fronteres amb què vivim dins d’una societat que canvia i es transforma constantment. Dansa, poesia visual i un paisatge sonor que transporta l’espectador a un espai on es difuminen els límits entre les cultures.

Fitxa artística

AUTORIA I DIRECCIÓ ARTÍSTICA: Alma Steiner, Marina Miguel, Junyi Sun INTERPRETACIÓ: Alma Steiner, Marina Miguel, Junyi Sun, Elías Torrecillas, Carlos Martorell MÚSICA I DISSENY SONOR: Carlos Martorell ESCENOGRAFIA, IL·LUMINACIÓ I VESTUARI: Mariona Signes DRAMATÚRGIA: Kernel Dance Theatre, Clàudia Mirambell ASSESSORAMENT DRAMATÚRGIC: Roberto Fratini ASSISTÈNCIA EN INTERPRETACIÓ: Piero Steiner ASSISTÈNCIA EN MOVIMENT: Rober Gómez ASSESSORAMENT A LA PRODUCCIÓ: elclimamola AJUDANT DE PRODUCCIÓ: Uxía Pérez Dios FOTOGRAFIA: Maria Alzamora VIDEO: Jordi Arnal COPRODUCCIÓ: FiraTàrrega, Fira Mediterrània, El Graner – Fàbriques de Creació SUPORT A LA PRODUCCIÓ I RESIDÈNCIA: Cal Gras, Ésdansa, Teatre Nu, Festival Llavors, Centre Cívic Barceloneta, Beques Agita (Ajuntament de Figueres), Premis Barcelona 2020 (Institut de Cultura Ajuntament de Barcelona), Departament de Cultura Generalitat de Catalunya AMB LA COMPLICITAT DE: Institut Ramon Llull, Casa Àsia AMB LA COL·LABORACIÓ DE: Festival ODT International de Singapur AGRAÏMENTS: Maria Ollé, Montse Colomé, Marina Escoda, Júlia Mercader, Taller La Precària.

Web

www.kerneldt.com

Actuacions
  • Dia 10: 13:00, 16:00
  • Dia 11: 16:00
Espai
Ciutat Trepat
Gènere
Dansa
Preu entrada
10 EUR
Públic recomanat
majors de 12 anys
Director
Junyi Sun, Alma Steiner, Marina Miguel
Observacions
Suport a la Creació 2021 #Multiculturalitat #Arrels #Identitats #Territoris
Estrena
Idioma
No text
Durada
40'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×