FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Espectacle familiar itinerant on Kujira, una enorme balena blava, s'obre camí per la ciutat fent sentir el seu cant. Un cant a la vida i al respecte pel medi ambient, que interpel·la l’espectador sobre la responsabilitat col·lectiva envers l’emergència climàtica. La seva majestuositat física front a la fragilitat de la seva estructura i materials, exemplifica com la immensitat de la natura se sustenta en un delicat equilibri de l’ecosistema.

Fitxa artística

DISSENY DE LA BALENA: Joan-Andreu Vallvé i Centre de Titelles CONSTRUCCIÓ: Centre de Titelles i Instantropia MÚSICA: Bernat Vallvé VEU EN OFF: Pau Guillamino i Clara Olmo PRODUCCIÓ: Centre de Titelles de Lleida

Web

www.titelleslleida.com

Actuacions
  • Dia 10: 9:30 (Sàndal Produccions + Centre Titelles Lleida), 11:00 (Sàndal Produccions + Centre Titelles Lleida), 17:00 (Centre Titelles Lleida + Cia. Manipulats), 19:00 (Centre Titelles Lleida + Cia. Maite Guevara)
  • Dia 11: 9:30 (Sàndal Produccions + Centre Titelles Lleida), 11:00 (Centre Titelles Lleida + Cia. Maite Guevara), 17:00 (Centre Titelles Lleida + Cia. Manipulats), 19:00 (Centre Titelles Lleida + Cia. Maite Guevara)
  • Dia 12: 9:30 (Sàndal Produccions + Centre Titelles Lleida), 11:00 (Sàndal Produccions + Centre Titelles Lleida), 17:30 (Centre Titelles Lleida + Cia. Manipulats)
Espai
Ciutat Piscina
Gènere
Teatre
Preu entrada
5 EUR
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Bernat Vallvé
Observacions
L'entrada d'aquest espectacle inclou la resta d'espectacles de la mateixa franja horària. #Animals #Compromís #Sostenibilitat #Territoris
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
20'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×