FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

L’any 3110, el grup d’investigació intergalàctic d’Oceania “La Cullera Negra” va fer públic un informe on es recollien les conclusions sobre la dualitat del Big Bang, del qual se’n deriva la teoria dels universos paral·lels. El Temps ja no s’entén com una simple línia: quan nosaltres avancem en les hores i els minuts, en l’altre univers s’hi retrocedeix, i això permet fer viatges circulars entre dos punts de l’espaitemps. A partir d'aquell informe, el Ministeri de Turisme Intergalàctic va encarregar a Indi Gest l’elaboració d’una guia bàsica que facilités als vianants viatjar entre els diversos espais temporals. Aquesta n’és la primera versió, dirigida a vianants temporals amb inquietuds temporals. Per viatjar entre els universos, és imprescindible dur auriculars, un telèfon propi, i es recomana anar-hi acompanyat.

Fitxa artística

CREACIÓ: Jordi Oriol, Carles Pedragosa i Marc Permanyer SUPORT EN EL DISSENY DE SO: Pau Matas PRODUCCIÓ EXECUTIVA: Helena Font.

Web

www.indigest.org

Actuacions
Gènere
Teatre
Preu entrada
5 EUR Compra entrades
Públic recomanat
majors de 14 anys
Director
Indi Gest
Observacions
Espectacle transmèdia, plantejat com una experiència immersiva i gamificada, per a dos espectadors, sense una ubicació predeterminada. Els usuaris decideixen el lloc i el moment per dur-lo a terme, a l'aire lliure i no necessàriament a Tàrrega. Per gaudir-lo cal que cada espectador disposi d'un smartphone amb auriculars i es descarregui un àudio. Els dos àudios s'han d'escoltar simultàniament. El preu de la proposta inclou els links de descàrrega per a la participació dels dos espectadors. #Immersió #Transmèdia #EspaiTemps.
Estrena
Idioma
Cat
Durada
40'
Comunitat
Catalunya

Cerca al web

×