FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Espectacle circense i de moviment que aprofundeix en el vessant més humà de l’esport. A través de l’acrobàcia i l’humor els intèrprets transiten des de la col·laboració al conflicte, jugant amb els rols esportius del gregari i del líder. Utilitzen el joc per provocar-se i mesurar-se, i per salvar les seves diferències mitjançant la complicitat i la tendresa. Bàscula, màstil xinès i acrobàcies en una peça tècnica i subtil per a tots els públics.

Fitxa artística

IDEA ORIGINAL: Soon Circus Company INTÈRPRETS: Nilas kronlid i Manel Rosés MIRADA EXTERNA: Joan Català i Angela Wand MÚSICA: Albert Oliveres DISSENY I CONSTRUCCIÓ D'APARELLS: Ullrich Weisel i Soon Circus Company MATERIAL AUDIOVISUAL: Nanouk Films VESTUARI: Soon Circus Company i Nanouk Films
ESPAIS COL·LABORADORS: La Central del Circ, Subtopia, L'Estruch de Sabadell, Cronopis Mataró COPRODUCCIO: festival Trapezi Reus SUPOPRT: OSIC, Konstnärsnämden.

Actuacions
  • Dia 10: 10:30 (Soon Circus Company + Rawscenography + LASALA)
  • Dia 11: 9:30 (Rawscenography + LASALA + Soon Circus Company)
  • Dia 12: 17:30 (Rawscenography + Soon Circus Company + Cia. Maduixa)
Espai
Ciutat Reguer
Gènere
Circ
Preu entrada
5 EUR
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Soon Circus company
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
50'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×