FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Debat d'obetrura de l'espai La Paraula. L’espai públic és l’espai comú, que pren tot el seu sentit quan l’habitem, quan abandonem la nostra bombolla de confort individual i ens confrontem amb l’altre. La trobada ens permet transformar-nos a nosaltres mateixos i també transformar l’espai d’una forma creativa i dinàmica. En aquesta conversa oberta a propòsit del concepte "Habitar l'espai" ens enriquirem amb les reflexions dels ponents sobre aquest tema, des d'una òptica social, política i artística.

Fitxa artística

CONVERSEN: Ada Vilaró i David Fernández TRADUCCIÓ LLENGUA DE SIGNES CATALANA: Merche Chacón FOTOGRAFIA: Jordi Borràs i Eva Freixa.

Actuacions
  • Dia 10: 19:00
Espai
La Paraula
Gènere
Conversa oberta
Preu entrada
5 EUR
Públic recomanat
majors de 14 anys
Director
MODERACIÓ: Emma Quadrada
Observacions
Accessible per a persones sordes signants
Estrena
Idioma
Cat
Durada
60'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×