FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Espectacle multidisciplinari que planteja un viatge emocional a través del teatre, el circ i la música. Un moll de càrrega. Treballadors, viatgers. Entre les mercaderies, una sorpresa: una migrant, a la recerca d'una vida millor. Una peça que ens convida a pensar en els motius que mouen les persones a deixar-ho tot i a viatjar a llocs desconeguts per trobar un futur incert que, malgrat tot, sempre serà més esperançador que el passat al seu lloc d'origen. L'exili, la soledat, la lluita per preservar la identitat. Una recreació lliure de la novel·la de Philippe Claudel, “La néta del senyor Linh”.

Fitxa artística

IDEA ORIGINAL/AUTORIA: La Banda Teatro-Circo MÚSICA ORIGINAL: Jorge Cordón DIRECCIÓ ESCENA: Joserra Martinez (Markeliñe) INTÈRPRETS: Izaskun Lasarte, Txetxu Collado i Nano Napal, circ. Jorge Cordón, música en directe. AJUDANT DIRECCIÓ: Maribel Martinez DISSENY IL·LUMINACIÓ: Livory Bárbez PRODUCCIÓ: La banda teatro-circo DISTRIBUCIÓ: Quiero Teatro. Belén Álvarez

Web

www.quieroteatro.com

Actuacions
  • Dia 10: 22:30 (Rawscenography + La Banda Teatro Circo)
  • Dia 11: 11:30 (La Banda Teatro Circo + Rawscenography + LASALA)
Espai
Ciutat Reguer
Gènere
Circ
Preu entrada
5 EUR
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Joserra Martinez
Observacions
L'entrada d'aquest espectacle inclou la resta d'espectacles de la mateixa franja horària. #Migració #Oportunitats
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
55'
Comunitat
Navarra

Localització de l'espai

Cerca al web

×