FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Guillem Albà i els sis músics-actors de La Marabunta ens conviden a una festa d’humor, ritme i diversió. Després de set anys de gira amb Marabunta, presenten aquest nou espectacle que perfecciona una fórmula basada en el clown, la música en directe, la improvisació, la provocació, l’humor i la complicitat amb el públic. Optimisme i energia en estat pur: una teràpia infal·lible per oblidar els maldecaps i recuperar l’alegria de viure.

Fitxa artística

CREACIÓ, DIRECCIÓ I INTERPRETACIÓ: Guillem Albà MÚSICS: Edgar Gómez, Àlvar Monfort, Albert Comaleras, Martí Soler, Luisma Villegas, Irene Garcés DIRECCIÓ MUSICAL: Albert Comaleras COMPOSICIÓ MUSICAL: Guillem Albà & La Marabunta AJUDANT DE DIRECCIÓ I REGIDORIA: Sergio Martínez VESTUARI: Nídia Tusal MOVIMENT: Ariadna Peya CONSTRUCCIÓ: Xavi Arbonès, L’Estaquirot Teatre DISSENY IL·LUMINACIÓ: Ignasi Solé DIRECCIÓ TÈCNICA I SO: Ton Mentruit VEU EN OFF: Natza Farré AJUDANT DE PRODUCCIÓ: Berta García DIRECCIÓ DE PRODUCCIÓ I MANAGEMENT: Blai Rodríguez

Web

www.GuillemAlba.com

Actuacions
  • Dia 11: 22:30
  • Dia 12: 13:00, 19:00
Espai
Teatre Ateneu - Borges
Gènere
Música - Teatre
Preu entrada
15 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Guillem Albà
Observacions
#Humor #Festa #Música #Showmen
Estrena
No
Idioma
Cat
Durada
90'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×