FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Chicharrón és la darrera baula d’una dinastia flamenca que arriba amb la seva tartana, on hi guarda tots els complements de la penya familiar. Un espectacle unipersonal que fusiona els ritmes i els compassos del flamenc amb els malabars. Un cant a la llibertat, un homenatge a la cultura flamenca, a la dona i a tot el que ens depara la vida. Un mestissatge d’arts, humor i autenticitat que vestirà les nostres vides amb un alegre vestit de llunes. Ole…

Fitxa artística

IDEA ORIGINAL I INTERPRETACIÓ: Germán J. López Galván DIRECCIÓ I DRAMATÚRGIA: Pepa Gil MÚSICA ORIGINAL: Raúl Cantizano ESCENOGRAFIA: Germán López, Trebarte, Juan Manuel Sánchez, Pepeciclo VESTUARI I DECORACIÓ: Engatosarte Vestuario Teatral COREOGRAFIA I VEU: Alicia Acuña DOCUMENTACIÓ: Javier Blancart FOTOGRAFIA i AUDIOVISUAL: MacShalbert Productions, Rafael Burgos DISSENY IL·LUMINACIÓ: Juan Manuel Sánchez COPRODUCCIÓ: Festival Circada DISTRIBUCIÓ: a+ soluciones culturales

Web

https://www.a-mas.net/ + https://www.chicharroncircoflamenco.com/

Actuacions
  • Dia 11: 16:00 (Rawscenography + Chey Jurado & Akira Yoshida + Chicharrón Circo Flamenco), 19:00 (Rawscenography + Chicharrón Circo Flamenco + Cia. Moveo)
  • Dia 12: 9:30 (Rawscenography + Chey Jurado & Akira Yoshida + Chicharrón Circo Flamenco)
Espai
Ciutat Reguer
Gènere
Circ
Preu entrada
5 EUR
Públic recomanat
majors de 12 anys
Director
Pepa Gil
Observacions
L'entrada d'aquest espectacle inclou la resta d'espectacles de la mateixa franja horària. #Flamenco #Família #Comunitat
Estrena
No
Idioma
Cast
Durada
50'
Comunitat
Andalucía

Localització de l'espai

Cerca al web

×