FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Instal·lació de jocs plantejada com un espectacle vivencial de carrer que proposa al públic de totes les edats ser protagonista de la seva pròpia història, a través d'un recorregut en la recerca d'un gran secret, que només descobriran jugant i deixant-se emportar per la curiositat. Artesania i tecnologia es combinen per oferir una experiència personalitzada, emocionant, intensa i intransferible. Secrets no es pot veure, s'ha de viure.

Fitxa artística

IDEA: Toni Tomàs Camí DIRECCIÓ: Toni Tomàs Camí DIRECCIÓ DE DRAMATÚRGIA: Toti Toronell DIRECCIÓ EXECUTIVA: Tombs Creatius DIRECCIÓ TÈCNICA: StageLab ESCENOGRAFIA: Toni Tomàs i Joan Domingo. Amb la complicitat de la Plataforma Arts de Carrer i l'Ajuntament Vilanova de Bellpuig

Web

www.tombscreatius.com

Espai
Pl. Nacions
Gènere
Instal·lació
Preu entrada
2 EUR
Públic recomanat
Director
Toni Tomàs Camí
Observacions
L'accés dels usuaris es farà individualment. Això pot comportar una espera de fins a 20 minuts. Suport a la Creació 2020-2021 #Joc #Curiositat #Interacció #Territoris
Estrena
Idioma
No text
Durada
25'
Comunitat
Catalunya
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×