FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Segons el concepte filosòfic tabula rasa «full en blanc», les persones naixem amb la ment buida i tots els coneixements i habilitats són fruit de l'aprenentatge. Amb la finalitat de recuperar la seva memòria després d’un accident i poder trobar la seva autenticitat, la protagonista es qüestiona quin és l'origen del seu concepte. En aquesta recerca descobrirà que, més que les paraules, allò important és el paper on s'escriuen. Un espectacle de teatre gestual, titelles i moviment que reivindica l’amor propi en clau de gènere.

Fitxa artística

AUTORIA: Les Cícliques i Julieta Gascón Roque ACTRIUS: Patricia De Haro Frutos, Saray González Claveria, MA López Llauradó, Carla Sabater Casals DIRECCIÓ: Julieta Gascón Roque TÈCNICA DE SO: Marta Vilellas Camps DISSENY IL·LUMINACIÓ: Anna Serra Torrelles VESTUARI: Olga Cuito Ruiz CONSTRUCTORA DEL TITELLA: Ilaria Comisso PRODUCCIÓ MUSICAL: Marta B. Amb la complicitat del Teatre Foment de Juneda, CircPicat, Teatre de l'Escorxador de Lleida i Ajuntament de Balaguer.

Web

https://www.lescicliques.art

Actuacions
  • Dia 12: 13:30, 17:30
Espai
Ciutat Trepat
Gènere
Teatre
Preu entrada
10 EUR
Públic recomanat
majors de 12 anys
Director
Julieta Gascón Roque
Observacions
Suport a la Creació 2021 #Autoestima #Manipulació #Compromís
Estrena
Idioma
No text
Durada
50'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×