FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Inspirada en el paisatge i el treball rurals i evocant la fragilitat, l'equilibri, la matèria i les relacions humanes, la peça combina la dansa, el teatre visual i d'objectes. A partir de la manipulació d'una trentena de teules, les intèrprets dibuixen paisatges visuals i sonors amb un moviment marcat pel treball físic i els esforços reiterats.

Fitxa artística

CONCEPTE I COREOGRAFIA: Barbara Cappi INTÈRPRETS: Barbara Cappi, Goretti Pié, Rosalía Zanón IL•LUMINACIÓ: Ana Barroso i Xavi Moreno SO: Tristán Pérez-Martín MIRADA EXTERNA: Carmen Gómez FOTOGRAFIA I VÍDEO: Tristán Pérez-Martín PRODUCCIÓ: Métrica bárbara & Anastàtica Cultural COPRODUCCIÓ: FiraTàrrega. Amb el suport de Can Battló, Danseu Festival, L’Animal a l’Esquena, La Poderosa, OSIC, Roca Umbert i Movin’up Spettacolo – Perfoming Arts 2020/2021.

Web

https://metricabarbara.com/

Actuacions
  • Dia 10: 23:00
  • Dia 11: 20:00, 22:30
Espai
Escola d'Arts Ondara
Gènere
Dansa
Preu entrada
10 EUR
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Barbara Cappi
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
30'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×