FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Inspirada en el paisatge i el treball rurals i evocant la fragilitat, l'equilibri, la matèria i les relacions humanes, la peça combina la dansa, el teatre visual i d'objectes. A partir de la manipulació d'una trentena de teules, les intèrprets dibuixen paisatges visuals i sonors amb un moviment marcat pel treball físic i els esforços reiterats.

Fitxa artística

CONCEPTE I COREOGRAFIA: Barbara Cappi INTÈRPRETS: Barbara Cappi, Goretti Pié, Rosalía Zanón IL•LUMINACIÓ: Ana Barroso i Xavi Moreno SO: Tristán Pérez-Martín MIRADA EXTERNA: Carmen Gómez FOTOGRAFIA I VÍDEO: Tristán Pérez-Martín PRODUCCIÓ: Métrica bárbara & Anastàtica Cultural COPRODUCCIÓ: FiraTàrrega. Amb el suport de Can Battló, Danseu Festival, L’Animal a l’Esquena, La Poderosa, OSIC, Roca Umbert i Movin’up Spettacolo – Perfoming Arts 2020/2021.

Web

https://metricabarbara.com/

Espai
Escola d'Arts Ondara
Gènere
Dansa
Preu entrada
10 EUR
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Barbara Cappi
Observacions
Suport a la Creació 2020 #TreballRural #Teules #PaisatgeSonor
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
30'
Comunitat
Catalunya
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×