FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Duet de dansa i equilibris concebut per a integrar-se amb l’entorn. Una coreografia hipnòtica plena d'imatges suggerents del que poden fer dos cossos en equilibri constant. Un moviment de recerca sobre la complexitat i la simplicitat d'una relació. Una finestra d'observació i curiositat per a l'espectador, en la frontera entre l'espai públic i l’espai privat, i en un ambient de joc on tot sembla possible.

Fitxa artística

CREACIÓ, DIRECCIÓ I INTÈRPRETS: Magí Serra i AnaMaria Klajnšček COMPOSITOR: Santi Careta FOTOGRAFIA: Nora Baylach VIDEO: Ignasi Castanyer. Amb suport de gestió de ELCLIMAMOLA DISTRIBUCIÓ: Fani Benages COPRODUCTORS: FiraTàrrega, El Graner Centre de Creació, Centre de Creació Roca Umbert AMB EL SUPORT DE: La Visiva, C.C. la Barceloneta, Danseu Festival, Figueres es MOU, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya AGRAÏMENTS ESPECIALS: Roser López Espinosa, Joana Serra, Nora Baylach, Urša Sekirnik, Adria Pinar i Sergio Roca. Amb la complicitat del Sismògraf i l'Ajuntament de Lloret de Mar.

Web

www.cossoc.org

Actuacions
  • Dia 09: 19:15
  • Dia 10: 19:15
  • Dia 11: 19:15
  • Dia 12: 19:15
Espai
St. Eloi - Pg Simó Canet
Gènere
Dansa
Preu entrada
5 EUR
Públic recomanat
Tots els públics
Director
AnaMaria Klajnšček i Magí Serra
Observacions
La durada inclou el desplaçament a peu fins a l’espai d’actuació. Punt de trobada i validació d'entrades: Parc de Sant Eloi – Passeig de Simó Canet Suport a la Creació 2020 #Contemplació #Equilibris #Cossos
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
65'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×