FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Tots hem sentit a parlar de l'Otel·lo de Shakespeare però, de què tracta realment aquesta peça teatral? I de quines noves maneres es pot explicar aquesta història? Alba Sarraute & les Ofèlies ho fan des de la mirada de Desdèmona, esposa d'Otel·lo, utilitzant el llenguatge del circ, a través d'acrobàcies, de música i del cos, per tal de crear un conjunt d'imatges carregades de poesia que, amb un somriure als llavis, ens endinsaran en els aspectes més dramàtics de la condició humana.

Fitxa artística

ADAPTACIÓ I DIRECCIÓ: Alba Sarraute DRAMATÚRGIA: William Shakespeare POSADA EN ESCENA: Laia Sanmartín COREOGRAFIA: Berta Pascual ESCENOGRAFIA: Montse Pons VESTUARI: Alba Sarraute COMPOSICIÓ MUSICAL: Furmi Gómez COMPOSICIÓ LA PESTE: Jorge Sarraute DIRECCIÓ MUSICAL: Jordi Claret FOTOGRAFIA I VÍDEO: El Gato Productions INTÈRPRETS: Alba Sarraute, Laia Sanmartin, Martí Soler, Berta Pascual, Anna Pascual, Tomeu Amer, Adrià Montanya, Laura Martí, Benjamin Eugene, Jordi Claret, Noè Escolà CAP TÈCNIC: Quim Aragó TÈCNIC DE LLUMS: Victor Pino TÈCNIC DE SO: Diogo Nunes PRODUCCIÓ: Camaleònica Produccions i Festival Grec. AMB EL SUPORT DE: Cronopis Espai de Circ, Ajuntament de Mataró, Ajuntament d’Argentona, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, INAEM

Web

https://albasarraute.wixsite.com/ofelies

Actuacions
  • Dia 09: 20:00
  • Dia 10: 12:30
Espai
Col·legi Sant Josep
Gènere
Circ
Preu entrada
15 EUR
Públic recomanat
majors de 12 anys
Director
Alba Sarraute
Observacions
Accés pel C/ del Dr. Flèming #Shakespeare #Gelosia #Tragèdia
Estrena
No
Idioma
Cat
Durada
65'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×