FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Herència neix com una proposta de carrer en clau de clown que ens fa pensar en el món que lleguem a les properes generacions. Als nostres fills els deixem un món perquè l'habitin. Al món li deixem unes persones perquè en tinguin cura.

Fitxa artística

CREACIÓ: La Industrial Teatrera INTÈRPRETS: Jaume Navarro i Mamen Olías DIRECCIÓ: Jordi Purtí AJUDANT DIRECCIÓ: Natalia Méndez ESCENOGRAFIA: Jordà Ferrer (Antigua i Barbuda) MÚSICA: Mastretta i Tales Music ATREZZO: Marta Soto INFLABLE: Patx-work VESTUARI: Mamen Olías i Rosa Solé FOTOGRAFIA: Pere Virgili VÍDEO: Julian Waisbord. Amb la complicitat d'Al Carrer, Umore Azoka, FIT Vila-Real i Junta de Veïns d'Altet.

Web

www.industrialteatrera.com

Actuacions
  • Dia 10: 21:00
  • Dia 11: 21:00
Espai
Escola Àngel Guimerà
Gènere
Circ
Preu entrada
10 EUR
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Jordi Purtí
Observacions
Suport a la Creació 2020 #Humor #Sostenibilitat #Participació
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
55'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×