FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

L’hermafrodita a cavall és una amant capaç de reclutar cossos fins ara impensables i, per tant, impossibles de desitjar. Una amant capaç de reunir una horda d’anatomies intersexuals amb una missió: revolucionar la idea mateixa d'ordre social i transformar-lo. Amb eines del teatre documental, la performance, el reality i el freak show, l’espectacle rastreja l’evolució del mite de l’hermafrodita, des de la llegenda arcaica fins a les persones que l’encarnen en l’actualitat, i explica com canvia la història quan ens fem les narradores de la nostra pròpia diferència.

Fitxa artística

AUTORIA: Laura Vila Kremer, Raquel Loscos, Víctor Ramírez Tur DRAMATÚRGIA I DIRECCIÓ: Raquel Loscos, Víctor Ramírez Tur INTERPRETACIÓ Laura Vila Kremer HORDA INTERSEX: Aldara, Ananda Molina Ferández, Camino Baró San Frutos, Doume, Iolanda Melero Puche, Raquel Medina, Rita Jeiguorz, Zentvuit i els paisatges i experiències de Mer Gómez, Susana L., Teresa, Andrea Aparicio, Ana Belén, Patricia, Destinys, Lucía Díaz, Marta Rozas PRODUCCIÓ: Hèctor Boada VISUALS: Carme Gomila ESPAI SONOR: Aurora Bauzà ESCENOGRAFIA: Xesca Salvà, Oriol Corral IL·LUMINACIÓ: Marieta Rojo VESTUARI: Gala Garriga DISSENY GRÀFIC: Pau Masaló COMUNICACIÓ: Patricia Moral, Berta Ballestín ASSESSORIA DE MOVIMENT ESCÈNIC: Marta Filella. Amb la complicitat de la Nau Ivanow i el Teatre Tantarantana.

Actuacions
  • Dia 10: 17:00 (Cat)
  • Dia 11: 13:30 (Cat), 20:00 (Cast)
Espai
Poli. Municipal
Gènere
Teatre
Preu entrada
12 EUR
Públic recomanat
majors de 14 anys
Director
Col•lectiu Que no salga de aquí
Observacions
Suport a la Creació 2021 #Identitats #Intersexualitat #Cossos #Compromís
Estrena
Idioma
Segons sessió
Durada
80'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×