FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Peça de dansa contemporània per a 9 dones i 18 galledes que explora la individualitat i la llibertat en el context del treball. Les intèrprets manipulen uns cubells a partir d’una seqüència hipnòtica de rutines que evoquen una dinàmica fabril, de moviments enèrgics i amb un so percussiu, a la manera d’un gran tambor industrial. Una coreografia que fa sentir música allà on altres senten soroll i que reflecteix humanitat allà on altres només hi veuen producció massiva.

Fitxa artística

COREOGRAFIA/DIRECCIÓ: Laura Murphy PRODUCCIÓ: Kristyn Fontanella DIRECCIÓ D'ASSAJOS: Siobhán Ní Dhuinnín INTÈRPRETS: Isabella Oberlander, Sarah Ryan, Emily Kilkenny Roddy, Catherine Young, Lucia Kickham, Magda Hylak, Marion Cronin, Justine Cooper i Siobhán Ní Dhuinnín*. AMB EL SUPORT DE: Culture Ireland, Dance Ireland, Cork City Council.

Web

www.lauramurphy.ie

Espai
Ciutat Trepat
Gènere
Dansa
Preu entrada
5 EUR
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Laura Murphy
Observacions
L'entrada d'aquest espectacle inclou la resta d'espectacles de la mateixa franja horària. #Mecanització #Treball #Repetició
Estrena
Idioma
No text
Durada
15'
País
Irlanda

Localització de l'espai

Cerca al web

×