FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Col·laboració entre Quim Girón (artista de circ contemporani) i Moon Ribas (coreògrafa cíborg) basada en el concepte de transformació constant, en referència a l’espai, els cossos i la matèria, i que es proposa traslladar els fenòmens naturals damunt de l’escenari. Un duet que dialoga amb la temperatura i amb els estats de la matèria (sòlid, líquid i gasós) per modelar diferents universos.

Fitxa artística

AUTORIA I DIRECCIÓ: Moon Ribas & Quim Girón DISSENY IL·LUMINACIÓ: Laura Clos (Closca) MÚSICA: Quim Girón PRODUCCIÓ ADMINISTRATIVA: Elclimamola DISTRIBUCIÓ I PRODUCCIÓ DE GIRA: Imagin.art / Jaume Nieto FOTOGRAFIA: Caterina Angeloni (El Gato Productions)

Web

imagin.art

Actuacions
  • Dia 10: 21:30
  • Dia 11: 21:00
  • Dia 12: 21:00
Espai
El Molí del Talladell
Gènere
Circ
Preu entrada
15 EUR
Públic recomanat
majors de 12 anys
Director
Quim Girón, Moon Ribas
Observacions
Aquest espectacle té lloc fora de la ciutat i implica un desplaçament en autobús. La durada inclou el desplaçament d'anada i tornada i l'espectacle. Punt de sortida bus i validació d'entrades: Av de la Generalitat / C. Verge del Pedregal The show is performed outside the town and involves a trip by bus. The duration includes going to a returning from the venue by bus. The departure point a ticket check: Av de la Generalitat / C. Verge del Pedregal. #FenòmensNaturals #PoesiaVisual #Gel
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
80'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×