FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Dins l’aigua no hi ha ecos ni reverberacions, només una gran sensació de proximitat. El so us envolta i us xiuxiueja a l’orella. Utilitzant els sons del mar, les cançons de peixos, el xoc de les roques, les ones, les gotes d’aigua, l’escuma o el surf, Pierre Sauvageot proposa un concert en què el públic es posa el banyador i es relaxa a la piscina durant 20 minuts, en una excepcional experiència de so i música submarina que desperta tots els sentits. Una introspecció que convida a una escolta profunda i íntima.

Fitxa artística

COMPOSICIÓ I INTERPRETACIÓ: Pierre Sauvageot DIRECCIÓ D'ESCENA: Jany Jérémie MÚSICA COMPUTERITZADA: Guillaume Bonnet i Benjamin Leven Kerboul EFECTES ELECTROACÚSTICS: Lionel Kasparian DIRECTOR TÈCNIC: David Mossé REGIDOR: Didier Couchi Désirée PRODUCCIÓ: Elodie Sannier MENCIONS: Una producció de Lieux publics, European and national center for artistic creation in public space, Marseille, en coproducció amb la Muse en circuit, national center for music creation, Alfortville i l'Atelier 231, national center for artistic creation in public space, Sotteville-les-Rouen.

Web

www.lieuxpublics.com

Actuacions
  • Dia 10: 14:00, 15:00, 16:00
  • Dia 11: 14:00, 15:00, 16:00
  • Dia 12: 14:00, 15:00, 16:00
Espai
Ciutat Piscina
Gènere
Música - Teatre
Preu entrada
15 EUR
Públic recomanat
majors de 14 anys
Director
Pierre Sauvageot
Observacions
L’espectacle té lloc dins la piscina, per la qual cosa cal saber nedar. No és possible gaudir de l’espectacle sense banyar-se. El públic es durà el seu propi banyador i tovallola, i, si ho desitja, barret de bany i taps per a les orelles. La durada inclou el canvi de roba per entrar i sortir de la piscina. #Experiència #Relax
Estrena
Idioma
No text
Durada
50'

Localització de l'espai

Cerca al web

×