FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Solo de circ íntim. En un context rústic, i amb la tradició pirinenca de les falles com a font d’inspiració, sorgeix una peça entre el moviment i el trapezi gràcies a un llenguatge simple i visual. A través del cos i la fusta, i entre records familiars, s'evoquen persones de mans arrugades i de peus arrelats a la terra. Un espectacle on conviuen la tradició i la contemporaneïtat, la rusticitat i la delicadesa, i que convida l’espectador a formar part d’un ritual, en un escenari on tot es construeix i es transforma i on, a través de l’imaginari, s’entreveuen les contradiccions de l’ésser humà.

Fitxa artística

Idea original: Júlia Farrero i Puig Direcció i interpretació: Júlia Farrero i Puig Col·laboradors artístics: Matleena Laine (Mirada externa i ajuda a la creació), Joan Català (Mirada externa i ajuda en moviment), Corine Cella (Ajuda a la creació i a l’escriptura), Jorge Albuerne (Ajuda a la creació), Ivan Montardit (Ajuda al moviment), Jose Redondo, Francesca Lissia i Griselda Juncà (Ajuda a la creació). Una coproducció de FiraTàrrega. Espectacle guanyador de la beca de producció Suport a la Creació en Arts de Carrer 2018 de la Plataforma d'Arts de Carrer.

Actuacions
  • Dia 05: 22:30
  • Dia 06: 11:00, 21:00
Espai
Pl. dels Àlbers
Gènere
Circ
Preu entrada
10 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Júlia Farrero i Puig
Observacions
L'entrada no garanteix el dret a seient #Territori #DonaCreadora #ResistènciaCultural #Territory #CreativeWomen #CulturalResistance
Estrena
Idioma
No text
Durada
45'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×