FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Quins són els paràmetres que estableixen una societat sana? Un concert, un espectacle, un espai fronterer per donar llum a un tema silenciat en la nostra societat: la simptomatologia del TOC (Trastorn Obsessiu Compulsiu). Una aproximació a la perifèria dels discursos oficials contra l’hegemonia de les mirades imperants. Una peça multidisciplinària que explora l’estigma, que explora com relativitzar el patiment, no fent-lo invisible sinó entenent que vivim en una societat malalta on és molt difícil no emmalaltir.

Fitxa artística

Una creació de Les Impuxibles i Judit Pujol Composició i interpretació musical: Clara Peya Coreografia: Ariadna Peya Textos: Maria Velasco Intèrprets: Clara Peya, Ariadna Peya, Pau Vinyals, Èlia Farrero i Adrià Viñas Assessorament a la dramatúrgia: Xavier Cela. Una producció de Les Impuxibles en residència a la Sala Beckett i amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

Actuacions
  • Dia 05: 22:00
  • Dia 06: 22:00
Espai
Col·legi Sant Josep
Gènere
Multidisciplinar
Preu entrada
15 EUR Compra entrades
Públic recomanat
majors de 12 anys
Director
Ariadna Peya i Clara Peya
Observacions
Accés pel C/ del Dr. Fleming. Espectacle accessible a persones sordes. Subtitulado en castellano | Subtitled in english. #DonaCreadora #Gènere #Diversitat #Salut #Inclusió #Comunitat #CreativeWomen #Gender #Diversity #Health #Inclusion #Community
Estrena
No
Idioma
Cat
Durada
75'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×