FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Fins al 1920, en què van començar a tenir una orientació obertament sexual, els peep shows oferien espectacles d'entreteniment basats en les rareses i les curiositats: móns onírics, imatges nostàlgiques... En el seu nou espectacle, Marcel et ses Drôles de Femmes proposen una pista circense que s'inspira en aquestes «màquines de mirar» que conviden al voyeurisme. A dintre, haurem d'activar el mecanisme amb una moneda. Rere els vidres, les obscenitats de la nostra societat. Un món desequilibrat i injust que ens fa desitjar, ens vol seduir i ens empeny a un consum desaforat. A través de números divertits i inusuals de circ, s'evoca el poder dels diners, la supressió de llibertats, els nostres defectes, les nostres pors i dificultats. Un gran buit emocional que contrasta amb el món exterior d'aparences i felicitat autoimposada que emmascara la realitat quotidiana.

Fitxa artística

Autoria i Escenografia: Angèle Guilbaud, Noémie Armbrusteur, Marine Fourteau, Theo Godefroid, Marcel Vidal Castells Mirada exterior: Christophe Chatelain, Christian Lucas Vestuari: Anaïs Clarté So: Théo Godefroid Llum: Baptiste Lechuga

Web

www.marceletsesdrolesdefemmes.fr

Actuacions
  • Dia 06: 21:00, 22:00
  • Dia 07: 21:00, 22:00
  • Dia 08: 20:30, 21:30
Espai
Parc Ondara
Gènere
Circ
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Marcel et ses drôles de Femmes
Observacions
#Pensament #Compromís #Comunitat #LlibertatdExpressió #EspaiPúblic #TotsElsPúblics #Thought #Commitment #Community #FreedomOfExpression #PublicSpace #AllAudiences
Estrena
Idioma
Multi
Durada
60'

Localització de l'espai

Cerca al web

×