FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Blau cel, blau profund, blau marí, blau elèctric. La mirada al cel, el que neix a les entranyes, submergir-se a l'oceà, un crit i una exclamació llunyana. Out Of The Blue II és el que trobes quan no busques. El que sorgeix del no-res. El que es presenta de forma inesperada. Cel, mar, aire; potser pluja. És la rosada a trenc d'alba. Dos cossos estranys, dos cossos que es troben. En essència, en solitud, en la llunyania. Una peça de dansa contemporània de carrer que neix de la necessitat de gaudir del plaer de ballar lliurement, de moure's, de desconnectar, de trencar la rutina.

Fitxa artística

Coreografia: Maria Andres Intèrprets: Denis Martinez, Maria Andres Música: Plastikman Vestuari: Maria Andres Fotografia i vídeo: Etanowski. Espectacle programat en complicitat amb el Govern Basc

Web

http://maria-andres.com/obra.html

Actuacions
  • Dia 06: 12:00, 18:00
  • Dia 07: 11:00, 18:00
  • Dia 08: 11:00, 18:00
Espai
Pl. Nacions
Gènere
Dansa / Arts del moviment
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
11'
Comunitat
Euskadi

Localització de l'espai

Cerca al web

×