FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

D'entrada, feu-vos a la idea que vosaltres no sou públic i això no és un espectacle. Es tracta d'una experiència o, millor, d'un experiment. Podeu ser, al mateix temps, actors, conillets d'índies i beneficiaris únics. Es tracta de creuar un espai urbà, de fer un recorregut i deixar rastre al vostre pas. Compartir el gust d'allò prohibit, utilitzar un objecte tabú. La cadira de rodes és l'eina i l'objecte d'aquesta proposta, la metàfora del desavantatge que us permetrà conquerir la ciutat. Una experiència participativa, una performance reivindicativa en què el públic, acomodat en una cadira de rodes, es transforma en una alegre màquina de guerra. Una intervenció deambulatòria per a 20 còmplices i una ciutat espectadora. Mission Roosevelt envaeix la ciutat!

Fitxa artística

Un projecte de Tony Clifton Circus amb Diane Bonnot i Iacopo Fulgi Producció: Alexis Nys Direcció tècnica: Valerio Maggi. Una producció de Tony Clifton Circus, en coproducció amb Lieux Publics – Centre National de Création (Marseille). Amb el suport de SACD / Auteurs d’espace public, La Paperie – Centre National des Arts de la Rue d’Angers, L’Atelline – Lieu de Fabrique Arts de la Rue Languedoc-Roussillon

Web

www.tonycliftoncircus.com

Actuacions
  • Dia 06: 10:00, 17:00
  • Dia 07: 10:00, 17:00
  • Dia 08: 10:00, 17:00
Espai
Mission Roosevelt
Gènere
Teatre
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Observacions
ADVERTIMENT: En comprar l'entrada la companyia us sol·licitarà el número de mòbil per contactar-vos via SMS en relació al desenvolupament i a la ubicació de l'espectacle. NOTICE: When you buy the ticket the company will request the mobile number to contact you via SMS regarding the development and the placement of the show.. #Inclusió #Accessibilitat #Diversitat #Comunitat #Territori #Ciutat #EspaiPúblic #Compromís #DemocràciaUrbana #Minories #Ciutadania #Pensament #Participació #Humor #Inclusion #Accessibility #Diversity #Community #Territory #City #PublicSpace #Commitment #UrbanDemocracy #Minorities #Citizenship #Thought #Participation #Humour
Estrena
Idioma
Cast
Durada
120'

Cerca al web

×