FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Quin és el límit extrem de l'equilibri? Aquest instant perfecte en què sembla desaparèixer la llei de la gravetat. Quin és el límit de les nostres capacitats? De vegades hi arribem; altres, no. De vegades el superem; d'altres, no. A vegades caiem; altres, no. En escena, unes peces de fusta configuren una arquitectura minimalista. Dos personatges evolucionen a la recerca de l'equilibri. Dues personalitats oposades, que comparteixen la mateixa necessitat: el risc, la urgència de descobrir fins a on poden arribar abans que la física i la casualitat els vencin. L'instant de perfecció abans de la caiguda. El joc és la seva forma de buscar aquest límit. La confiança, el fil necessari que els uneix i els empeny a seguir. Un clímax ascendent de tensió i adrenalina.

Fitxa artística

Intèrprets: Tomas Václavek i David Díez Méndez Producció: Kolektiv Lapso Cirk Mirada exterior i direcció: Morgan Cosquer, Jorge Albuerne Música original: Gabriele Mitelli, Nicola di Croce Disseny llums: Flavio Cortese Difusió: 23 Arts - Brothers Projections

Web

www.23arts.com

Actuacions
  • Dia 06: 21:00
  • Dia 07: 21:00
  • Dia 08: 21:00
Espai
Pl. Nacions
Gènere
Circ
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Morgan Cosquer, Jorge Albuerne
Observacions
#Joc #EspaiPúblic #SensePresses #Playful #PublicSpace #SlowLife
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
50'
Comunitat
Castella-Lleó

Localització de l'espai

Cerca al web

×