FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

MAGENTA PD’S Projecte musical nascut l’any 2015 especialitzat en música electropikal, electrocúmbia i música afrollatina mesclada amb techno. Magenta creix amb nous temes que ens regalen els millors artistes i busca difondre’ls per a generar bon ambient a les pistes de ball! LAS GATAS Projecte que neix a Sevilla per l’absència d’un ambient feminista on poder gaudir dels ritmes urbans-llatins (reggaeton, trap, dembow, moombathon, salsa, dancehall...) sense assetjament. L’objectiu és crear una festa que tregui aquest tipus de música dels llocs mainstream i portar-la a ambients més alternatius, trencant clixés i estereotips. JOKKOO Col·lectiu que té com a objectiu la difusió de sons africans electrònics i contemporanis. A les seves sessions eclèctiques hi trobareu sons procedents de la seva terra natal, barrejats amb els ritmes més contemporanis. Afrobeat, african reggae, durban house, afroelectro, dancehall...

Fitxa artística

Per sonoritzar les Nits Musicals de Fira Tàrrega comptem amb el Sound System artesanal de Rebelmadiaq. Un equip construït en fusta, que recupera l’esperit comunitari dels sound systems caribenys i que fusiona la cabina dels artistes amb la pista de ball, trencant les barreres entre el públic i l’escenari. Una programació de Say it Loud.

Actuacions
  • Dia 08: 01:30
Espai
Parc Ondara - Nits Moritz

Gènere
Música
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
majors de 18 anys
Observacions
https://soundcloud.com/magentapds https://www.facebook.com/lasgatasquetiranpalante https://www.facebook.com/jokkoobcn
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
270'

Localització de l'espai

Cerca al web

×