FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Francesc Cuéllar encarna el prototip de jove de vint-i-tants que intenta la gran fita de viure sol, sense compartir pis, a Barcelona. Amb la conferència com a format vehiculador, es construeix un relat en primera persona, amb lucidesa i humor, sobre els camins per arribar a l'autosuficiència abans dels trenta. Una dissecció de les adversitats i els entrebancs que han d'afrontar, per sobreviure amb una certa dignitat, una generació de joves millenials que viuen indefinidament en precari: l'especulació, la gentrificació, la bombolla immobiliària, el turisme de masses... Un repàs minuciós i sarcàstic dels usos i costums, drets i necessitats de la societat contemporània. Pel que toca a maneres de viure.

Fitxa artística

Creació: Alejandro Curiel i Francesc Cuéllar Intèrprets: Francesc Cuéllar i Alejandro Curiel Assessoria de moviment: Pino Steiner Mirada externa: Cris Blanco Audiovisuals: Alejandro Curiel Producció executiva: Anna Maruny. Una coproducció de Temporada Alta, FiraTàrrega dins el programa Suport a la Creació 2019 i Fundación Agrupación Colectiva, amb el suport del Graner, Centre de Creació de Dansa i Arts Vives.

Web

https://fundacionagrupacio.wixsite.com/facfac

Actuacions
  • Dia 06: 19:00
  • Dia 07: 13:00, 17:00
  • Dia 08: 12:30
Espai
Cal Trepat
Gènere
Teatre
Preu entrada
15 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Francesc Cuéllar i Alejandro Curiel
Observacions
Espectacle sense seient #Ciutat #Actualitat #EixGeneracional #City #CurrentEvents #GenerationalAxis
Estrena
Idioma
Cast
Durada
60'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×