FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

El 25 de novembre és el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència envers les Dones. Es commemora l'assassinat de les germanes Minerva, Patria i Mª Teresa Mirabal, a mans de la policia del dictador dominicà Rafael Trujillo mentre anaven a visitar els seus marits empresonats. A fi de commemorar aquesta jornada, el 2018, la Regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Tàrrega va produir una instal·lació amb una estructura metàl·lica en forma de cub que simbolitza una gàbia i la vivència de la dona en una relació de violència de gènere. Del sostre enreixat de l’estructura en pengen més de 970 cadenes, una per cada dona assassinada a l'Estat espanyol entre el 2003 i el 2018 i 40 cadenes més pels fills d’aquestes dones també assassinats. L'objectiu és que els visitants experimentin la vivència d’estar atrapat i prenguin consciència de la magnitud del problema de la violència de gènere a la nostra societat.

Actuacions
Espai
Parc Ondara
Gènere
Arts Visuals / Instal·lació
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Observacions
Instal·lació oberta i visitable de forma permanent durant els 4 dies de la Fira #Gènere #Igualtat #Gender #Equality
Estrena
Idioma
No text
Comunitat
Catalunya
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×