FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

REBELMADIAQ SOUND SYSTEM Especialitzats en el col·leccionisme en vinil, són un col·lectiu de referència en les sessions de música jamaicana en tota la seva diversitat de gèneres: des dels fundacionals mento, ska, early reggae & rocksteady, passant per les produccions roots & rub a dub, digital, lovers rock, fins arribar al dancehall actual. CHALARTS58 ft. MATAH & WILLY FUEGO Chalart58 és un projecte musical de dub portat al directe amb una taula de 22 canals i diferents efectes per mesclar-la en viu. L’acompanyen l’artista Matah al micro, cantant i improvisant sobre les produccions, així com el baixista Willy Fuego. HILIGHT SOUND Des del 2001, Ricky Gundelero i Jordi HiGrade promocionen la cultura i la música reggae allà on van des del col·lectiu Hilight Sound. Les seves sessions són una ocasió única per endinsar-se en els diferents estils de la música jamaicana sense oblidar la connexió amb el públic i atiant el foc a la pista de ball.

Fitxa artística

Per sonoritzar les Nits Musicals de Fira Tàrrega comptem amb el Sound System artesanal de Rebelmadiaq. Un equip construït en fusta, que recupera l’esperit comunitari dels sound systems caribenys i que fusiona la cabina dels artistes amb la pista de ball, trencant les barreres entre el públic i l’escenari. Una programació de Say it Loud.

Actuacions
  • Dia 07: 01:00
Espai
Parc Ondara - Nits Moritz

Gènere
Música
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
majors de 18 anys
Observacions
https://souncloud.com/rebelmadiaq https://soundcloud.com/chalart58 https://www.facebook.com/Hilightsound
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
270'

Localització de l'espai

Cerca al web

×