FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Després de 10 anys xafant places i carrers, Sound de Secà enceta un nou projecte itinerant amb una clara mirada contemporània, que reivindica l'espai públic com a lloc de trobada. Música, moviment, veu i expressió. Un espectacle que ens convida a sortir de les nostres cases per compartir un lloc i un moment, a mirar-nos als ulls i a entendre la percussió com un llenguatge de comunicació i no com una simple eina d’animació. Una peça que parla de la comunitat, de sumar i de connectar, que proposa un joc d’interacció i participació per tal de crear una atmosfera compartida. La percussió entesa com a símbol de reunió, ritual i celebració en una societat cada vegada més connectada però també, i paradoxalment, cada cop més individualista. #Territori #EspaiPúblic

Fitxa artística

Creació: Sound de Secà
Direcció artística: Genís Farran
Direcció musical: Robert Canela
Intèrprets: Laura Barquets, Robert Canela, Laia Farran, Jesus Fernàndez, Sandra Garcia, Núria Pulido, Joan Taló, Heika Villar

Col·laboracions: Carlos Montfort, Maria Saladrich, Montse Pelfort i el suport incondicional de tots els membres de Sound de Secà

Una coproducció de FiraTàrrega amb la col·laboració del festival Paupaterres

Web

www.sounddeseca.com

Actuacions
  • Dia 06: 13:00, 18:30
  • Dia 07: 13:00, 18:30
  • Dia 08: 13:00, 18:30
Espai
Pl. del Carme - Itinerants
Gènere
Teatre
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Genís Farran / Robert Canela
Observacions
#Diversitat #Multiculturalitat #Comunitat #EspaiPúblic #Territori #Perifèria #EixGeneracional #DemocràciaGeogràfica #TotsElsPúblics #Festa #Diversity #Multiculturality #Community #Public Space #Territory #Periphery #GenerationalAxis #GeographicDemocracy #AllAudiences #Party
Estrena
Idioma
No text
Durada
50'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×