FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Proposta de passejada performativa. A través del so, la dansa i l'acció de passejar (re)descobrim la ciutat i els seus espais, des d'una mirada poètica i contemporània. La passejada com a experiència estètica, com a acte de reflexió, com a necessitat vital. Una activitat itinerant en la qual es proveirà els participants d'uns auriculars inalàmbrics on podran escoltar diferents àudios i ambients sonors. Una experiència híbrida entre la visita guiada i la dansa, entre la poesia i l'urbanisme, entre l'art i el turisme.

Fitxa artística

Creació i interpretació: Itsaso Iribarren, Germán de la Riva. Artista convidat: Tomy Herrero. Fotografia: Javier de la Riva. Espectacle programat amb la complicitat del Govern de Navarra.

Web

www.iribarrendelariva.com

Actuacions
  • Dia 06: 11:00, 19:00
  • Dia 07: 11:00, 19:00
  • Dia 08: 11:00, 18:30
Espai
St. Eloi - Accés Font del Congrés
Gènere
Dansa / Arts del moviment
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Director
Iribarren & De la Riva
Observacions
Accés a Sant Eloi pel C/ Segle XX. No recomanat a persones amb la mobilitat reduïda. Aquest espectacle se segueix amb auriculars. Access to Sant Eloi from C/ Segle XX. Not recommended for people with reduced mobility. This show is followed on headphones #Territori #Ciutat #Comunitat #EspaiPúblic #TotsElsPúblics #Pensament #Caminar #Territory #City #Community #PublicSpace #AllAudiences #Thought #Walk
Estrena
No
Idioma
Cast
Durada
60'
Comunitat
Navarra

Localització de l'espai

Cerca al web

×