FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Espectacle d'objectes, visual i sensorial estructurat com un joc en complicitat amb el públic i basat en la capacitat de la nostra ment per reconèixer figures concretes en formes abstractes, com quan mirem els núvols, les taques de la paret o les vetes de la fusta. Un viatge sense paraules a la imaginació on només cal observar lúdicament els objectes i matèries que ens rodegen per descobrir les seves històries. Un joc de transformació dels elements escènics al servei de sorprenents associacions, analogies i metàfores visuals que impliquen l'espectador de forma creativa. Un univers poètic i còmic on, de sobte, tot pot tenir vida. Una experiència escénica que apel·la els sentits, estimula la curiositat i les ganes de deixar-se sorprendre.

Fitxa artística

Autor: Alvaro Morales, Edurne Rankin Intèrprets: Edurne Rankin, Mario Espinosa, Raúl Escudero, Marcela Burgos, Alejandro Nuñez Música: Gorka Pastor Disseny escenogràfic: La Llave Maestra Realització escenogràfica: Eduardo Jimenez, Odile Pothier, La Llave Maestra Disseny vestuari: Edurne Rankin Realització vestuari: Edurne Rankin, Ximena Bascuñan Disseny il·luminació: Álvaro Morales Producció: La Llave Maestra. Espectacle programat en complicitat amb el festival SantiagoOff i amb la col·laboració del Govern de Xile.

Web

www.lallavemaestra.com.es

Actuacions
  • Dia 08: 17:00, 20:00
Espai
Poli. Municipal
Gènere
Teatre
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Álvaro Morales Lifschitz i Edurne Rankin García
Observacions
#TotsElsPúblics #Multiculturalitat #AllAudiences #Multiculturality
Estrena
Idioma
No text
Durada
70'

Localització de l'espai

Cerca al web

×