FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Segona producció d'aquesta companyia que presenta un solo de petit format de carrer basat en el circ i el pallasso. Una reflexió, des de la poètica de l'absurd, sobre la mallorquinitat, sobre l'impacte del turisme, sobre la lluita de poders, la buidor, el silenci i la solitud davant la immensitat, sobre la ridiculesa de ser grans i l’enyorança de ser petits. Un viatge metafòric cap a les profunditats humanes per buscar allò que ens fa continuar nedant, buscant, remant tot i la magnitud i la força imprevisible i sempre sorprenent de les onades.

Fitxa artística

Creació i interpretació: Tomeu Amer Acompanyament artístic: Griselda Juncà Composició musical i assessorament sonor: Sasha Agranov Disseny i construcció escenografia: Tomeu Amer Tècnic i il·lustracions: David Permanyer Producció: Griselda Juncà i La Persiana Constructor pista: Ulrich Weigel Vestuari: Hotel iocandi Distribució: Alina Ventura - La Maleta dels espectacles. Suport a la creació: Testimoni escènic Cal Gras, Ca l’Estruch i Ajuntament de Castellterçol. Una coproducció de FiraTàrrega amb el suport de L'Estruch de l'Ajuntament de Sabadell, Escena Poblenou i Trapezi. Amb el suport de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC) Generalitat de Catalunya.

Web

www.hoteliocandi.com

Actuacions
  • Dia 06: 20:30
  • Dia 07: 11:30, 20:30
  • Dia 08: 11:30
Espai
Escola d'Arts Ondara
Gènere
Circ
Preu entrada
10 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Idea original: Tomeu Amer Mirada externa: Ada Vilaró
Observacions
Espectacle sense seient #Territori #ResistènciaCultural #Perifèria #Ciutadania #Territory #CulturalResistance #Periphery #Citizenship
Estrena
Idioma
No text
Durada
45'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×