FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

El treball coreogràfic de Roser López Espinosa es basa en una forta fisicitat, amb una gran passió per la precisió, la delicadesa, elements acrobàtics i el detall. La complicitat i el treball d'equip es donen la mà en un imaginari vital i ple de joc, de poètica refinada i un toc d'humor. En aquest «Llac dels Cignes» singular en forma de combat de judo, la dansa s'apropa a les arts marcials i juga amb les seves tàctiques i cadència. Mà amb mà, dos ballarins, precisos i amb joc net, composen una dansa en parella.

Fitxa artística

Concepte: Roser López Espinosa Dansa: Magí Serra, Roser López Espinosa Disseny de so: Mark Drillich Vestuari: Roser López Espinosa, Lluna Albert Escenografia: Roser López Espinosa Cap tècnic: Sergio Roca Saiz Assesorament artístic: Kristin de Groot, Conny Janssen, Claire Ducreaux Producció: Conny Janssen Danst - Danslokaal #2 (Rotterdam) , Lowland Performing Arts SL Coproducció: Dansateliers (Rotterdam). Amb la col·laboració de Roca Umbert Fàbrica de les Arts, Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya i INAEM – Ministerio de Educación, Cultura y Deporte. Agraïments: Piero Steiner, Karolina Szymura, Amy Josh, Ilias Pasidis, Àngels Margarit, Pavla Siková, Ana Teixidó, Arthur Rosendfeld, Graner - Centre de Creació (Barcelona)

Web

www.roserlopez.com

Actuacions
  • Dia 06: 19:00
  • Dia 07: 19:00
  • Dia 08: 18:30
Espai
St. Eloi - Pla del dipòsit
Gènere
Dansa / Arts del moviment
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Roser López Espinosa
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
20'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×