FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Espectacle que recupera els valors arrelats a la terra i als costums més genuïns i ancestrals. Un recorregut a través de diferents espais transformats en horta, on els sentits i els xiquets seran els protagonistes: tocar la terra, escoltar i cantar cançons, descobrir històries i objectes antics o olorar herbetes. Joana i Esther, les dues protagonistes d’aquesta història, ja ho tenen tot a punt: és el moment de despertar la terra i començar el cicle, igual que els ho van ensenyar el seu iaio Vicent i la seva iaia Maria. Arromangueu-vos i connecteu tots els sentits perquè sota la terra hi ha molts secrets per descobrir.

Fitxa artística

Actrius: Joana Alfonso, Esther López Direcció: Pau Pons Ajudant direcció i vestuari: Kika Garcelán Espai escènic: Los Reyes del Mambo Música: Panchi Vivó Disseny llums: Marc Gonzalo Imatge gràfica: Patossa Fotografia: José Ignacio de Juan DVD: Bocabadats Media Assessorament cant: Maria Amparo Hurtado Veus iaios: Savis de l'Horta Tècnics: Juan Vte. Lairón, Jorge Chao Administració: Bea López Producció executiva: Alfred Picó. Espectacle programat en complicitat amb el Govern de València.

Web

www.lhortateatre.com

Actuacions
  • Dia 06: 17.00 (Cat), 19.00 (Cat)
  • Dia 07: 10:30 (Cat), 18:30 (Cast)
  • Dia 08: 10:30 (Cat), 18:00 (Cast)
Espai
Escola d'Arts Ondara
Gènere
Teatre
Preu entrada
6 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Infantil
Director
Pau Pons
Observacions
Espectacle recomanat de 3 a 7 anys | Recommended from 3 to 7 years #DonaCreadora #Gènere #Territori #Ruralitat #Comunitat #EspaiPúblic #Perifèria #CreativeWomen #Gender #Territory #Rural #Community #PublicSpace #Periphery
Estrena
No
Idioma
Segons sessió
Durada
60'
Comunitat
País Valencià

Localització de l'espai

Cerca al web

×