FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Aquesta peça és un rescat d’emergència sobre la pèrdua de comunicació i de sensibilitat humana. Una reflexió sobre els estereotips del gimnàs, l’obsessió per la imatge, la idealització de l’estètica i l’esclavització del cos. Moviment i humor posats al servei d’un espectacle sobre la banalització de la vida. Pot un gimnàs transformar-se en un espai escènic? Ens podem convertir en simples venedors de la imatge pròpia? Què quedarà de nosaltres després de la mort? Unes restes de pols de proteïna, potser?

Fitxa artística

Coreografia i interpretació: Alma Steiner, Marina Miguel, Junyi Sun Ajudant de direcció: Piero Steiner Assessorament dramatúrgic: Roberto Fratini Distribució: Fani Benages Fotografia i vídeo: Francesco Puppini, Eloi Sànchez i Clàudia Barberà (Corriendo en el balcón) Producció: Kernel Dance Theatre Suport a la producció i residència: CC Barceloneta

Web

www.kerneldt.com

Actuacions
  • Dia 06: 12:30 (Pl. Nacions), 18:00 (Pl. Major)
  • Dia 07: 18:00 (Pl. Major)
  • Dia 08: 11:30 (Pl. Nacions), 18:00 (Pl. Major)
Espai
Segons sessió
Gènere
Dansa / Arts del moviment
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Junyi Sun | Kernel Dance Theatre
Observacions
#Identitat #Gènere #Diversitat #Multiculturalitat #Cossos #Salut #Inclusió #Comunitat #Identity #Gender #Diversity #Multiculturality #Body #Health #Inclusion #Community
Estrena
No
Idioma
Cast / Eng
Durada
30'
Comunitat
Catalunya

Cerca al web

×