FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

La fi del món és a prop, estem envaïts pel caos i l'anarquia... Tots? No. Hi ha una casta de burgesos irreductibles que resisteixen la crisi. Tot i que la societat s'ha desmoronat, aquests homes i dones, per orgull o desesperació, encegats per la seva suficiència, seguiran reproduint el seu món social, els seus codis, els seus camps de golf, les seves tradicions, la seva vida de luxe... Espectacle de carrer que parteix de l'observació de la societat i, en la tessitura d'un cert realisme fellinià i de l'univers absurd de Jacques Tati, ofereix una al·legoria crítica sobre l'actualitat. Una sociologia de la superfluïtat.

Fitxa artística

Intèrprets: Benjamin Bernard, Stéfania Brannetti, Grégory Corre, Carole Fages, Matthieu Lemeunier, Hélène Risterucci, Fabrice Peineau, Frédéric Ruiz, Charlotte Saliou

Web

www.compagnienumero8.com

Actuacions
  • Dia 06: 19:30
  • Dia 07: 19:30
  • Dia 08: 19:00
Espai
St. Eloi - Pla del dipòsit
Gènere
Teatre
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Cie N°8
Observacions
Accés pel Pg. de Simó Canet #DemocràciaCultural #Humor #Ciutadania #Comunitat #LlibertatCreativa #Compromís #EspaiPúblic #CulturalDemocracy #Humor #Citizenship #Community #CreativeLiberty #Commitment #PublicSpace
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
70'

Localització de l'espai

Cerca al web

×