FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Inspirats en la performance radiofònica que va realitzar el 1938 Orson Wells amb la novel·la La guerra dels mons de HG Wells, aquest col·lectiu artístic dirigit per Sergio Gilabert, exalumne del Postgrau de FiraTàrrega, estructura una acció que uneix una narració radiofònica (92.3 FM) en sincronia amb un recorregut per la trama urbana. Diversos escenaris diferents on es plantegen dramatúrgies al voltant d'allò urbà, la ràdio i la col·lectivitat. Una experiència multiplataforma que ofereix, com a mínim, tres nivells d'interacció. El primer com a oient passiu d'una narració radiofònica; el segon com a oient implicat en el mapa del recorregut urbà; i el tercer com a simple espectador de les accions que tindran lloc en els diversos espais d'actuació. Una experiència lúdica i participativa, a cavall de la ficció i la realitat, que ens interpel·la com a ciutadans i com a espectadors actius.

Fitxa artística

Dramatúrgia: Sergio Gilabert Equip creatiu: Alba Saura-Clares, Damián Escalante, Cintia de Luis, Adrian Núñez, Ximena Cañas, Josefina Cifuentes, Ignacio Cerda. Una coproducció de FiraTàrrega amb la col·laboració de Ràdio Tàrrega

Actuacions
  • Dia 06: 12:00, 19:00
  • Dia 07: 12:00, 19:00
  • Dia 08: 12:00, 19:00
Espai
Pl. del Carme
Gènere
Teatre
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Sergio Gilabert
Observacions
Per al seguiment de l'espectacle es recomana portar un aparell de ràdio i uns auriculars | For tracking the show it is recommended to take a radio and headphones Freqüència d'emissió: 92.3 FM | Broadcast on 92.3 FM #Territori #Ciutat #Multiculturalitat #Accessibilitat #Territory #City #Multiculturality #Accessibility
Estrena
Idioma
Cast
Durada
60'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×