FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Pig és un gran porc transparent. Una pantalla de leds al seu interior anuncia: «Aquest és un fons comunitari. Si voleu, podeu contribuir-hi i, quan hàgiu acordat com gastar-lo, podeu obrir-me i gastar-lo». I això és tot. #ThePig

Fitxa artística

Pig was conceived by Kaleider’s Artistic Director, Seth Honnor collaborating with Owen Gundry on pig’s fabrication. It has been commissioned by European partnership In-Situ, which brings together some of Europe’s most significant arts festivals and programmes. Pig premiered at Norfolk & Norwich Festival in May 2018, before touring internationally.

Web

kaleider.com

Actuacions
Espai
Diversos
Gènere
Arts Visuals / Instal·lació
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Seth Honnor
Observacions
Instal·lació que els espectadors trobaran en diversos punts de la ciutat no anunciats amb antelació. Efecte sorpresiu. #Ciutat #Comunitat #EspaiPúblic #Compromís #Democràcia #Ciutadania #City #Community #PublicSpace #Commitment #Democracy #Citizenship
Estrena
Idioma
Cat / Ang

Cerca al web

×