FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

El 2017, la Júlia Bertran publicà 'M’estimes i em times', un llibre on es qüestionava moltes idees que havien marcat la seva vida: estimem com volem o com ens han dit que ho hem de fer? Aquest espectacle porta a escena els conceptes dels quals parla el llibre: l’acceptació de la vulnerabilitat, les contradiccions, les incerteses, l’apoderament... Acompanyats de la Júlia Bertran i la seva professora de ball, Ana Chinchilla, assistirem a una classe singular de twerking; una presa de consciència de la mirada patriarcal amb què entenem el món i una crida a transformar-la. Una oportunitat perquè acceptem els nostres dubtes, els expressem, aprofundim en l’arrel dels nostres comportaments i ens alliberem humilment amb un senzill i matusser moviment de cul. Una festa!

Fitxa artística

Autoria: Júlia Bertran, Ana Chinchilla, Jan Vilanova, Pau Roca Direcció: Pau Roca Dramatúrgia: Jan Vilanova Interpretació: Júlia Bertran, Ana Chinchilla Moviment: Alba Sáez Espai sonor: Clara Aguilar Disseny d’il·luminació: Guillem Gelabert Escenografia: Paula Font, Paula González Disseny i realització de vídeo: Alejo Levis Producció: Clara Mata Ajudantia de direcció: Clara Mata Vestuari: Noemí Galí Fotografia del cartell: Kiku Piñol Disseny gràfic del cartell: Edu Buch Material teòric i pràctic de twerk & bootydance: Kim Jordan Creations Agraïments: Txume Viader, Cristina Chico, Sebas Brosa, Aleix Archs, Miquel Valls, La Perla 29 i la Sala Beckett. Una coproducció amb Festival Grec 2019, Sixto Paz Produccions i Escenari Joan Brossa

Web

sixtopazproduccions.com

Actuacions
  • Dia 07: 23:00
  • Dia 08: 18:30
Espai
Poli. Municipal
Gènere
Teatre
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Director
Pau Roca
Observacions
Espectacle sense seient. #Gènere #Diversitat #Cossos #Inclusió #Comunitat #Ciutadania #DemocràciaCultural #LlibertatD'Expressió #Participació #Festa #Gender #Diversity #Body #Inclusion #Community #Citizenship #CulturalDemocracy #FreedomOfExpression #Participation #Party
Estrena
No
Idioma
Cat / Cast
Durada
70'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×