FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Peça d'acrobàcia, equilibri i moviment de carrer per a tots els públics, amb un fort atractiu visual que genera magnetisme en l'audiència. Sota una aparent normalitat, els intèrprets desafien els límits de la gravetat, generant incertesa i tensió i esborrant les fronteres entre el que és real i el que és possible. Situacions que es resolen de la forma més humana, que remarquen l'absurd de la normalitat i on l'humor apareix de forma inevitable. Un espectacle de circ dinàmic que combina diferents disciplines (portadors acrobàtics, banquina barra russa i malabars) amb la manipulació dels elements que integren l'escenografia.

Fitxa artística

Intèrprets: Anjara Moreno, Gisela Segatti, Guimelh Amaro, Israel Bernabé, Jesús Fuentes, Rubén Martínez, Óscar Vilas Vestuari: Pedro Lobo Distribució: Nacho Vilar Producciones Il·luminació i direcció tècnica: Pedro A. Bermejo Director tècnic: Vitaliy Motouzka Director artístic: Herminio Campillo

Web

www.nachovilar.com

Actuacions
  • Dia 06: 23:00
  • Dia 07: 19:00, 23:00
  • Dia 08: 19:00
Espai
Pl. Nacions
Gènere
Circ
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Herminio Campillo, Vitaly Motouzka
Observacions
#Humor #TotsElsPúblics #DemocràciaCultural #Humour #AllAudiences #CulturalDemocracy
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
45'
Comunitat
Múrcia

Localització de l'espai

Cerca al web

×