FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Projecte que, partint de la tradició de les Terres de l'Ebre, contraposa llenguatges aparentment distanciats en l’imaginari contemporani: la música electrònica i la dansa contemporània enfront de les jotes, els cants de llaurar, la dolçaina i les danses tradicionals. Un espectacle vitalista i divertit, una «tradificció» que fusiona la tecnologia amb les aixades i la creativitat actual amb els textos antics. Una proposta musical i una remescla de dansa que entén la festa en clau intergeneracional i acaba sent una reflexió profunda sobre la identitat. Dansa, música i imaginari popular entès no com a folklore sinó com a patrimoni comú que ens identifica. Un exercici de mestissatge artístic, lúdic i sofisticat, que va merèixer el Premi Butaca al Millor Espectacle de Dansa 2018.

Fitxa artística

Balladores: Sonia Gómez i Carme Balagué Música: Astrio, Pau Puig, Ramon Balagué Disseny de llums: CUBE bz Disseny de so: Ka-to Vestuari i estilisme: Maria Reyes i Elisenda Olivé Documentació: Pere Gumbau i Marc Ballester Producció: ElClimamola Distribució: Clàudia Murall Coproductors: Fira Mediterrània de Manresa, Teatre Mercat de les Flors i L’Auditori de Barcelona. Amb el suport del festival Eufònic i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Web

www.avore.cat

Actuacions
  • Dia 07: 22:00
  • Dia 08: 19:30
Espai
Pl. Major
Gènere
Dansa / Arts del moviment
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Sònia Gómez i Ramon Balagué
Observacions
#Territori #Perifèria #ResistènciaCultural #Ruralitat #Comunitat #Territory #Periphery #CulturalResistance #Rurality #Community
Estrena
Idioma
Cat
Durada
50'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×