FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Mires al teu voltant i veus que tothom corre. I que tu també ho estàs fent i no en saps ben bé el perquè. Vivim com realment volem viure? Fem realment allò que volem fer? Volem seguir així o pretenem canviar alguna cosa? Peça teatral sense paraules que té el clown com a bandera i que, amb el suport de diversos llenguatges escènics —titelles, ombres, gest, música— explica un fet tan complex i a la vegada tan quotidià com és la pressa. Un solo, entre la comicitat i la poesia, que qüestiona el nostre dia a dia i el viatge vital que fem cadascú de nosaltres. Guillem Albà en estat pur: humor, poètica personal i un missatge optimista i vital que esdevé, finalment, catàrtic.

Fitxa artística

Direcció i Interpretació: Guillem Albà Creació: Alícia Serrat, Marc Angelet, Andreu Martínez, Guillem Albà Música: Pep Pascual Dramatúrgia: Alícia Serrat, i Marc Angelet Gest i Titelles: Andreu Martínez Moviment: Ariadna Peya Visió externa: Sergio Martínez, i Joan Arqué Disseny Il·luminació: Ganecha Gil Direcció Tècnica: Oriol Ibáñez Construcció: L’Estaquirot Teatre, Alfred Casas, i Xavi Arbonès Vestuari: Irene Nené Fernandez Fotos oficials: David Ruano Disseny cartell: Oyeme Vídeo promocional: Kiku Piñol Fotos i vídeos del procés de creació: Anna Tisora Ajudant de Producció: Clara Giménez Direcció de Producció, i Management: Blai Rodríguez. CALMA! és una producció de Guillem Albà. Espectacle estrenat al Festival Temporada Alta LlatinoAmèrica 2019.

Web

www.GuillemAlba.com

Actuacions
  • Dia 06: 21:00
  • Dia 07: 20:30
  • Dia 08: 20:00
Espai
Teatre Ateneu - Borges
Gènere
Teatre
Preu entrada
15 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Director
GUILLEM ALBÀ
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
60'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×